Teambuilding

Hvad kan I forvente af en teamdag hos Escape Team?

Med en teamdag hos Escape Team, starter I ud med at blive introduceret for Insights Discovery, som I vil komme til at arbejde med løbende. Vores dygtige erhvervskonsulenter fra El-kholy Consult holder et oplæg, hvorefter I kommer ud og prøver vores escape room, hvor I har 1 time til at bryde ud.  

I vil blive observeret og evalueret under hele oplevelsen i henhold til Insights Discovery. Efter I er brudt ud, vil der blive samlet op på det indbyrdes samarbejde og teamwork, med afsæt i de farver og personlighedsdynamikker, der er blevet præsenteret tidligere på dagen. 

Ring og få en uforpligtende tilbud på tlf. +45 51 30 34 40

I er selvfølgelig mere end velkomne til at booke vores escape room på normal vis – det kan gøre her

SOL-GUL

Idérig, udadvendt, entusiastisk, dynamisk

HAV-BLÅ

Forsigtig, ordensmenneske, formel, systematisk

SKOV-GRØN

Omsorgsfuld, tålmodig, afslappet, opmuntrende

ILD-RØD

Konkurrencedreven, viljestærk, disciplineret, krævende

Insights Discovery

Hvad er Insights Discovery?

 Insights Discovery er baseret på den schweiziske psykiater Carl Jungs psykologi, som er udviklet med henblik på, at få øget forståelse for sig selv, og de relationer der opstår mellem mennesker.
I Insights Discovery arbejdes der med fire farverenergier, der hver fremlægger stil styrke, mulige udfordringer og ens betydelige rolle i teams.
Disse fire farver er: Ild-rød, Sol-gul, Skov-grøn og Hav-blå.
Menneskers reaktionsmønstre, adfærd og verdensforståelse er vidt forskellige, hvorfor Insights typeprofil er et godt redskab til at åbne op for en stor selvindsigt, samt forståelse for arbejdsrelationer på kryds og tværs.

 I får på en team-dag hos Escape Team rig mulighed for at lege rundt med lige præcis jeres type, og mærke på egen krop, hvordan styrker og udfordringer kommer på prøve i diverse situationer!